Ontmoeten, verbinden en gezelligheid: Het Heksencafé Ede

Hoi, mijn naam is AnneNoita en ik ben een heks. Er zijn in Nederland veel heksen. Er is de Wicca ( dat is een tradiotionele hekserij beweging die - anders dan de meeste heksen- wetten en regels hebben , waar zij mee werken )  maar verder zijn er traditionele heksen, groene heksen, zee heksen, chaos heksen, rommel heksen en nog veel heksen die zich niet zo noemen, maar zich bv Wijze Vrouw of Natuurvrouw noemen.

Al deze mensen hebben 1 ding gemeen: ze werken met magie en vaak met rituelen. Ze staan dicht bij zichzelf en hebben een sterke band met Moeder Aarde. Het is een manier van leven.

Omdat er dus zoveel zijn, die ieder op zijn/haar/hun manier hekserij beoefenen, is het fijn om een plek te hebben om samen te komen en elkaar te leren kennen , met elkaar te praten en ideeën uit te wisselen. Te verbinden.

Daarom willen wij , Denise van antaia.nl  en ik , Anne een Heksencafé opzetten in Ede, zodat heksen en andere geïnteresseerden  uit de omgeving de mogelijkheid hebben om elkaar te ontmoeten, onder het genot van  o.a. thee/ koffie/ een sapje enz.

Denise is een heks in hart en nieren , net als ik, en onze passie om te verbinden , maar ook het plezier wat wij beiden in hekserij en magie ervaren, het verlangen om laagdrempelig verbinding te mogen leggen met anderen, maakte dat wij de handen ineen haakten en met enthousiasme dit willen opzetten. 

 

 

Heksencafé Ede : Samenkomen, verbinden, gezelligheid met een vleugje magie.

Een heksencafé is een mooie gelegenheid om elkaar te ont-moeten zonder moeten. Gewoon gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje. Of je nu een ervaren heks bent, of net ontdekken, of gewoon geïnteresseerd, hier ben je welkom, om nieuwe mensen te leren kennen, kennis te delen of gewoon je thuis te voelen bij mensen waar je je mee verbonden voelt door je manier van leven. Extra toevoeging: het café is voor iedereen, mannen, vrouwen, kortom, voor mensen, hoe je je ook voelt en wie je ook bent. 

Wat kun je verwachten?

Het doel van deze samenkomsten is Verbinding en het vieren van de dagelijkse magie die er altijd wel is.

Gesprekken voeren over stenen, runen, kaarten, bloemen en struiken , ieder staat het vrij om iets in te brengen om over te praten. Mocht er iets zijn waar meerderen zich in willen verdiepen, kunnen we dat altijd ook nog meenemen naar de volgende bijeenkomst.

Ieder heeft zo zijn /haar/hun eigen manier om magie te bedrijven, hoe leuk is het om daar ongedwongen met elkaar over te kunnen kletsen ,er is immers geen goed en fout binnen hekserij!

Wanneer en waar?

Alweer ons tweede Heksencafé!  De eerste meeting was echt heel gezellig en een succes! Er werd over van alles gesproken en de sfeer was echt heel fijn! 

Vrijdag 12 juli om 19.30 uur is het volgende heksencafé De locatie wordt later doorgegeven na aanmelding via een mail.

Spreekt dit je aan? 

Neem gerust contact met ons via het contactformulier.

Praktische informatie:

Vrijdag 12 juli is de Heksencafé bijeenkomst in Ede, er is plek voor ongeveer 12 aanmeldingen.

Bijdrage €7,50 voor koffie/thee,sapje, iets lekkers en andere onkosten.

tijden zijn 19.30-22.00 uur.

Aanvullende informatie ontvang je vlak voor het Heksencafé plaats zal vinden.

Wil je graag eens naar een heksencafé, maar woon je niet in de buurt?

Heksencafé Maas en Waal in Nijmegen : georganiseerd door Yekaterina van Huisvandewijzevrouw en Patricia van Wildebloemenlibelle.

Heksencafé Roermond: georganiseerd door Madame Elisabeth en Vrouwe Helena.

Zijn er nog vragen, toevoegingen, onduidelijkheden?Stuur ook dan een berichtje. ( Ook als je zelf een heksencafé organiseert, graag!)

Dit kan ook via Instagram #annenoita